Bazen başarılı olabiliriz, bazen ise başarısız. Lütfen duygularımı okuyunuz.
Bazen başarılı olabiliriz, bazen ise başarısız. Ancak her zaman başarılı olmamızı beklememeliyiz; çünkü her zaman doğru sonuca ulaşmak mümkün olmayabilir. Dersimiz, az işlem yaparak, az risk alarak ve riske göre hareket etmektir. Bazen mutluluk için alamayacağınız riskleri alırız; kazanan mutlu, kaybeden mutsuz olur. Amaç, asla kimseyi mutsuz etmek değil. Çünkü kaybedenler bana kazandırmaz, kazananlarla kazanırım.
Benim için önemli olan, sadece para değil, aynı zamanda insanlar kazandıkça mutlu olmam. Çünkü siz kazandıkça ben de mutlu olurum, çünkü sizin yüzünüz gülünce benim de yüzüm gülüyor.
2025 yılı, benim yılım olacak. Geçmişteki hatalarımı ve sizin hatalarınızı bu yıl düzeltmeyi hedefliyorum. Daha iyisi için bu maratonda yan yana olmak istiyorum. Biliyorum, aynı alanda koşuyoruz ve belki de tek farkımız, sizlerin başka kurumlarda çalışıyor olmanız.
Kazanın, kazanmanızı isterim. Hatta bolca kazanın! Ama sizden ricam, benim varlığım için desteğiniz. Çünkü son 3 yıl boyunca yaptığım her yatırımdan ben kaybettim. Artık yalnızım, giderim az, kazancım çok ama bu işe emek harcamam için sizin de bu giderleri karşılamanız gerekiyor.
Her gün size haber yapmak beni mutlu ediyor. Bir kişi bile okusa, bir kişi bile cevap verse, o bir kişi benim ince dalım olur. O dal koparsa, ben yokum. Kazanın ama kazandırın. Birlikte kazanalım! Çünkü bu yolda size işlem verdiğim için değil, sizinle yan yana olduğum ve her sorununuza koştuğum için hak ediyorum.
Ben hepinizi kazananlar arasında görmek istiyorum. Özür dilerim, kayıp yaşattıklarım için, yanlış kurumda işlem yaptığımız için ve eğer sizi üzdüysem. Ama şunu unutmayın ki benim tek niyetim, kaybetmeniz değil, kazanmanızdı. Birçok kişiye kazandırdım, kazandırıyorum ama her gün arayanlar susunca, ben de susarım. Ama asla çabadan vazgeçmem.
Giden her şey yerine konulabilir. Unutmayın, ekstrem saat işlemleri tahmine dayalıdır, ancak zamanla herkesin kazancını artırmak için çalışıyorum. Kaybedenler, işlemlerimden değil, açgözlülükten kaybetti.
Şimdi, herkes 2025 yılına hazır mı? Çünkü ben, daha çok çalışmaktan asla yorulmam. İmkanım olsa, hiç uyumak istemiyorum. Çoğunuz bilir, neredeyse bayılana kadar uyumuyorum.
Başarı, emekle gelir ve bu emek, benim tarafımdan harcanıyor. Başarıya ulaşmak ise size bağlı.
Sevgiyle, saygıyla esen kalınız.