Veda
Evet, herkese merhaba diyerek ve sonrasında bir veda ederek başlıyorum. Hikaye burada başlıyor; çok uzatmaya gerek yok. Zaten uzun uzun yazılarımı okumuyorsunuz. Ne anlatırsam anlatayım, hislerim size geçmeyecek, duygularım boşluğa karışacak.
Özetleyeyim: PES ETTİM.Onca emek, onca çaba, sabahlara kadar süren çalışmalardan sonra sonuç koca bir sıfır.Mustafa Bey, size kaybettirdim. Bunun için gerçekten üzgünüm. Ancak bunu bir eğitim masrafı olarak görmenizi rica ediyorum. Siz bu işi becerebilecek bir insansınız. Tek yapmanız gereken daha disiplinli olmak. Sana güveniyorum.Ali Bey, hesabınız bende ama bugün hevesli olmadığım bir gündeyim. Başarısızlığımın kurbanı oldunuz. Yine de geçmişte sizi kar noktasına ulaştırdığımı biliyorum ve bu yüzden vicdanım biraz daha rahat.Esen Hanım, sizin hesapta çok emek verdim, çok uğraştım. Şu an amorti üstündeyiz, en azından bu beni teselli ediyor. Eren Bey'in hesabı da gayet iyi durumda. Sanırım artık yol alabilir; bana ihtiyacı kalmadı.
Adını sayamadığım birçok kişi var. Şu an en yakın zamanda çalıştıklarımı ekledim. Ama hepinizle anılarım var. Hepinizi çok seviyorum. Becerilerimle size para kazandırmak için uğraştım. Ve bence birçok kez en iyi sonuçları verdim. FX tarafında neredeyse sıfır hatam var. BIST başarım komedi gibi; yazdığım gün yükselir, çıkın dediğimde düşerdi. Bunları bir kenara bırakırsak, birçok üründe başarı yakalamış olmama rağmen, sonuçta başarısızım.
Ekranımda kaç kişi var bilemiyorum. Burada olan ya da olmayan tüm yatırımcılara teşekkür ediyorum. Ben bu projeyi ayaklandırmak, kimse zarar görmesin diye çalıştım. Aynı zamanda bu benim ekmek kapım olacaktı. Ama sonuç? Koca bir sıfır.
Ben mutluyken para kazandırabilen ve kazanan bir adamım. Ama mutsuzken ne kendime ne de başkasına faydam dokunmaz. Bu yüzden herkes kendi yağında kavrulsun. Pes ettim. Çünkü bu işte başarısız bir adam olduğum çok açık. Daha ileriye gitmeye çalışmayacağım.
Çıkıyorum. Hayatınızdan tamamen çıkıyorum. Sizden ricam, benim gibi başka kimse zarar görmesin. Hayalim bir karavan, içinde hayal ettiğim bilgisayarlar ve bolca ekran ile dünyayı gezmekti. Sizlere zevkle, keyifle hizmet vermekti. Ama bu hayalim, bu gelirlerle bir hayalin ötesine geçemiyor.
Bilenler burada neler yaşadığımı biliyor. Ben, herkese ve her şeye inat, fark yaratmaya çalıştım. Ama görüyorum ki aç kalacak olan tek kişi benim. Size fayda sağlamak için gece gündüz çalıştım, bilgimi paylaştım, riskleri anlattım. Ama onda da başarılı olamadım.
Sizlerin kaybettiklerinden daha çok para kaybettim. Aldığım dersleri siz hata yapmayın diye sayfamda yazdım. Yardım ettim, insanlar paralarını aldı ama beni kenara ittiler. Anlayacağınız hep terk edildim.
Ve şimdi sıra bende. Ben terk ediyorum. Çünkü başarısızım. Çalışmalarım boş, size hiçbir anlam ifade etmiyor. Farklılık olsun, herkes birbirini tanısın, bilsin diye bir şeyler yapmaya çalıştım. Ama sanırım sizden önce ben pes ettim.
Evet, bu yazıyı okuyacak belki birkaç kişi olacak. Önemsediğini gösterecek bir avuç insan... Size teşekkür ederim. Kimseye zarar vermek istemedim. Sadece en iyisini yapmak istedim. Ama mutsuzken kimseye faydam olmadığını biliyorum.
Hepinizi çok seviyorum. Bu sayfada olan, olmayan herkese "Bir adam var." demek istedim. O adam benim ve size bir şekilde faydam olacak dedim ve hep bu niyetle hareket ettim. Çünkü hepinizi tanıyorum ve bir gram zarar görmenizi istemedim. Sonuç olarak biliyorum ki artık zarar görmezsiniz.
Sizlerden tek ricam var: size ne anlattıysam dikkat edin ve kimseye saçma sapan paralarınızı kaptırmayın.
Ben bütün çalışmalarımı siz zarar görmeyin diye yaptım. Bu şekilde de güçlenmek istedim. Bu yüzden saygınız, sevginiz için ve her şeye rağmen bana katlandığınız için teşekkür ederim. Ama ben artık yokum. Sevgiyle kalın.